Det sker engang imellem at jeg har vinrester, og er det rosé bliver det ret sikkert konverteret til en omgang Frosé.
Faktisk burde man altid have en omgang frossen rosé i fryseren her om sommeren, vil jeg mene.
Det gør selvfølgelig intet godt for vinen at blive frosset ned i en stor skål, men det er heller ikke meningen, og du skal ikke gå efter den dyreste vin når du laver det nummer her.
Meningen er nedkøling og nydelse på samme tid, og her leverer Frosé.
Hver gang.
Smukt for øjnene, og smukt i munden, på den umiddelbare og tilbagelænede måde.
Jeg har lavet et par forskellige opskrifter, som jeg for din egen skyld synes du skal tjekke ud.
Hvis du altså ikke allerede har været der.
http://www.mindifiwhine.dk/2017/05/22/frose-min-nye-bedste-ven/
http://www.mindifiwhine.dk/2017/06/27/ny-version-populaere-frose/
God fornøjelse – og hvis du mangler endnu et tip til indtagelse så smager Frosé altså endnu bedre indtaget i stilhed på en solseng i bagende sol. Med alt for stram bikini, og lidt for meget solcreme.