Chardonnay, din flirt!
Det var, tro det eller ej, lang tid siden jeg havde fået et glas Chardonnay, den dag jeg smagte den her sydafrikanske sag, jeg skulle teste for Tedeum vin.
Jeg stod i køkkenet og lavede mad, da proppen røg og de gyldne dråber ramte glasset.
Som altid, startede jeg med at stikke næsen i glasset, og med det samme ramte en duft af flødekaramel, der tog mig direkte hjem i min farmors køkken, hvor der altid stod en krukke med flødekarameller i vindueskarmen.
Det er som om, at mange af mine barndomsminder, dukker op i forbindelse med dufte og smage der minder mig en speciel situation eller sted. Oplever I også det?
Derudover var der fuldfed, vaniljeprikket creme brulé og gule æbler.
I smagen gik flødekaramellen igen, sammen med saltsyltede citroner, hvide ferskner, og en håndfuld af de gule æbler.
Den var virkelig lækker, og føltes både frisk og blød i munden, på samme tid.
Jeg forestiller mig den ville være ret lækker til en cremet pastaret med rigelige mængder fløde og trøffel.
… nu er jeg både blevet sulten OG har fået lyst til Chardonnay igen, af at læse det her igennem et par gange 😀
Glæder mig allerede til næste sending, der kommer inden så længe.
Vinen er importeret af http://www.tedeum.dk fra det sydafrikanske vinhus https://www.dewetshof.com og du kan få fingrene i den hos https://www.kjaersommerfeldt.dk til 299,-
Jeg lover dig, at de cremede pastaretter du helt sikkert kommer til at lave i løbet af sommeren, vil blive magiske med et glas af den her til.
Ha’ en dejlig solskins-lørdag derude. Jeg håber den bliver fuld af kærlighed, kaffe og nougatcroissanter.